Flygmyrans blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Helt klart mordförsök

Av Flygmyran Salza - 28 januari 2011 15:45


För att något ska rubriceras som mord så ska det vara ett planerat dåd med dödlig utgång... ja, nåt sånt står det i lagböckerna.


Och i morgon ska jag tassa iväg ner till stan och polishuset, och anmäla min matte för mordförsök. Jag är alldeles för chockad för att orka med det idag, men imorgon... då minsann...   

  

Vi var som vanligt ute på vår promenad. Och inom parentes sagt så är matte en hejare på att hitta bra promenadslingor där vi kan springa lösa utan att det stör någon. Jag kommer att sakna det när hon sitter inlåst i fängelset...     Men  Ibsen och jag hade skuttat omkring länge, länge när vi om fram till affären där matte som vanligt skulle köpa tidning åt husse.


Skönt att få vila en liten stund tänkte jag när matte stannade till och letade efter ett ställe där hon kunde binda Ibsen och mig. OBS! Här kommer Planeringen in.... hon verkligen letade efter ett speciellt ställe....


Där blir bra, hördes hon muttra och så klev hon iväg fram till ett ställe där hon tänkte binda oss. Och vi tassade förstås intet ont anande efter.   

  

Matte band oss som hon brukar, och så gick hon en bit därifrån... och precis då ramlade det ner en STOOOOOR snöhög från taket över oss.... rakt ner på mig och Ibsen.    


Nedrans så rädda vi blev.... man kan faktiskt DÖ av sånt!!!!!     


Och matte höll ju masken förstås... skyndade sig tillbaka och borstade av oss snön som vi var begravda under.... och vete sjutton om hon inte såg lite besviken ut när hon såg att vi sprattlade och faktiskt levde.     

  

Och vet ni... när hon sopat fram oss, så lämnade hon oss där och gick in och köpte tidningen... hon hoppades antagligen att det skulle komma ännu mer snö nerdimpandes så att hennes illdåd till slut skulle lyckas.   


Men tji fick hon där..... vi överlevde.... och imorgon... DÅ ska jag anmäla henne.  Ett solklart mordförsök om ni frågar mig....     


Vete sjuttan om jag vågar sova i hennes säng i natt heller... tänk om hon försöker kväva mig med kudden eller nåt...???     

   


PS... Matte här...  den där förskräckligt STOOORA snöhögen som rasade ner över hundarna var en snöhög som låg på en kant ovanför dom... dom fick visserligen lite snö på sig, men det var nog mest överraskningen som var lite läskig, inte snömängden.    

  

  


 
 
Britt Marie o Rudi

Britt Marie o Rudi

28 januari 2011 16:14

Men Herreguuuuuuud!!!!!!! Tack och lov att ni överlevde! Tveka absolut inte att anmäla henne i morgon när chocken lagt si lite. Ja hon var väl trött på ert sällskap förstå jag och tänkte att det var ett smidigt sätt att bli lös och fågelfri. Vetetusen vad hon hade tänkt göra om hon lyckats i sitt uppsåt! Skaffa nya hundar? Rymma till Australien för era försäkringspengar? Nej, sov du långt från matten i natt! Puss på förskrämda nosen!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Flygmyran Salza

29 januari 2011 08:33

Visst är det väl hemskt..!!?? Gissar på att det är Australien som lockar.... hon höjde min försäkring för ett tag sedan hörde jag ;)

 
Kennelmamman

Kennelmamman

28 januari 2011 17:47

Men vad har jag gjort???? Sålt en hund till en mördare eller i alla fall en som tänkt sig mörda sin hund (och husses med för den delen) Nej det här går absolut inte an. Packa ryggan och ta bussen och det snabbt. Jag lovar att möta med massor av god mat och gos för här tar vi minsann hand om hundarna, inte utsätter dom för mordförsök.

http://www.kvistagrans.com

Flygmyran Salza

29 januari 2011 08:32

OK, jag sticker iväg till busstationen direkt sedan jag varit på polishuset. Glöm bara inte att ta med maten när du möter mig vid bussen... ;)

 
Kicki  o Celda

Kicki o Celda

29 januari 2011 16:58

Jag tror att det var så här. Din matte har ju blåst alla träningspengar hos tandläkaren. Jag tror att hon hade tänkt stämma fastighetsägaren på lite pengar till din träning. Hon tänkte bara inte på att utan hund behöver hon inga träningspengar. Eller var det Ibsen hon skulle ta död på... Så hon slapp klippa honom???

http://kickilinaz.blogg.se

Flygmyran Salza

29 januari 2011 23:22

Aha... tror du det var så?? Jahaja, då kanske jag ska ta tillbaka min anmälan då. Hon tänkte inte klart där min matte... men det är ju typiskt henne... lite allmänt förvirrad ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flygmyran Salza - 11 april 2012 08:38

     ....  det blir aldrig nån tid över att skriva i min blogg.    Ni får läsa mattes blogg istället..... ...

Av Flygmyran Salza - 19 november 2011 10:25

Nu var det läääääänge sedan jag fick låna mattes tangentbord och skriva nåt här i min blogg. Häromdagen hörde jag matte mumla nåt om att det var lika bra att lägga ner den här bloggen för vi hann inte skriva i den i alla fall. Vilka vi....?  undrar j...

Av Flygmyran Salza - 28 juni 2011 07:49

   Matte påstår att vi inte har ork att skriva två bloggar nu på sommaren... och gissa???   Då är det förstås min blogg som får vänta då....   Hennes egen blogg skriver hon minsann i var och varannan dag.          Jaja, bäst att hon får som...

Av Flygmyran Salza - 9 maj 2011 09:23

    Matte... inte ska vi väl gå en hel dag till bland en massa människor på solvarma gator??          Men efter en lååång hemsk promenad så blev det liiite bättre....  vi kom till ett ställe som heter Slottskogen.   Men det var inte bar...

Av Flygmyran Salza - 6 maj 2011 14:46

   Gårdagen var ju ganska så bra... den skrev matte om i sin blogg. Och hon tog en massa bilder också.....   Och idag när vi var ute så tog hon också en mass bilder, men fy sjutton för att vara storstadshund.      Vi tog spårvagnen in till ...

Om Flygmyran....


En Flygmyra är i det här fallet detsamma som en liten piggelin engelsk springerspaniel, egentligen döpt till Salza.

Hon är på väg mot sitt 6:e år, och sprudlar av livslust och energi.

Hon skriver här, lite sporadiskt, om sin vardag.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besökare

räknare

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards