Flygmyrans blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor

Av Flygmyran Salza - 30 januari 2011 19:07

  

Japp, nu har jag bestämt mig... jag ska utbilda mig till världens bästa yrke. 


Matte och jag satt och slötittade på ett TV-program idag, och där hittade jag mitt framtida kall.


Ni minns väl att matte ville dra till Australien? Och nu när Kicki kom med en sån bra förklaring till det där som jag trodde var ett mordförsök på mig (vilket naturligtvis bara var ett mordförsök på Ibsen   ) så har jag tagit tillbaka min anmälan mot matte och tänker hänga med henne till Australien.    


Det är nämligen där jag ska utöva mitt alldeles perfekta yrke....    



Jag ska bli en sån där tull-hund som letar efter mat i folks bagage när dom kommer med flyget och vill komma in i landet.   


Jag såg på TV:n idag att det finns såna hundar där. Man får inte ta med vilken mat som helst in i landet, och då använder man hundar som letar igenom allt bagage för att hitta de väskor där det finns livsmedel.     


Det låter väl som ett drömyrke för mig....   tänk att få leta mat hela långa dagen... och jag kan ge mig sjuttan på att man som belöning får äta upp allting man hittar.....     


Jag har tjatat på matte hela långa dagen att hon ska skynda sig att packa... 

"Lägg på ett kol nu, matte! Vi drar nu, jag längtar till mitt nya arbete...! "  men ni vet hur det är med mattar...  ingen ordning på dom alls.  


Jag har redan packat min rygga med matskålen, min filt och ett par gosedjur... men matte, hon har inte ens börjat packa än. Måste se till att hon skyndar sig lite nu....  tjing, tjing.   

   



  



 
 
 Rudi

Rudi

30 januari 2011 19:47

Drömjobbet absolut!! Kan väl inte bli bättre! Om det blir någon mer plats ledig därnere kan du väl maila mig och berätta så söker jag också!Som klippt och skuret för ett par springrar det där jobbet! Tack för tipset och lycka till! Sätt fart på matten nu då!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Flygmyran Salza

31 januari 2011 08:55

Jag har tjatat i evigheter på matten, men hon är himla saktfärdig av sig. Så klart jag mailar dig på stört om det finns plats för dig också! :-)

 
Mona

Mona

30 januari 2011 23:25

Salza! Glöm down under! Det och Indien är de ormrikaste av länder vad gäller giftormar! New Zealand har inga alls. Fast Gotland är bästa ön! Finns en och annan giftig tunga med bett - men då är det matte som är i farten!
Hälsar Mimmi och Poppi

http://www.hottadoggar.com

Flygmyran Salza

31 januari 2011 08:54

Aha.. ja, då får det bli Nya Zeeland då, matten bryr sig nog inte om vilket. ;) Giftormar kan jag vara utan, och fler mattar med giftiga tungor också... den jag har räcker så väl så :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flygmyran Salza - 11 april 2012 08:38

     ....  det blir aldrig nån tid över att skriva i min blogg.    Ni får läsa mattes blogg istället..... ...

Av Flygmyran Salza - 19 november 2011 10:25

Nu var det läääääänge sedan jag fick låna mattes tangentbord och skriva nåt här i min blogg. Häromdagen hörde jag matte mumla nåt om att det var lika bra att lägga ner den här bloggen för vi hann inte skriva i den i alla fall. Vilka vi....?  undrar j...

Av Flygmyran Salza - 28 juni 2011 07:49

   Matte påstår att vi inte har ork att skriva två bloggar nu på sommaren... och gissa???   Då är det förstås min blogg som får vänta då....   Hennes egen blogg skriver hon minsann i var och varannan dag.          Jaja, bäst att hon får som...

Av Flygmyran Salza - 9 maj 2011 09:23

    Matte... inte ska vi väl gå en hel dag till bland en massa människor på solvarma gator??          Men efter en lååång hemsk promenad så blev det liiite bättre....  vi kom till ett ställe som heter Slottskogen.   Men det var inte bar...

Av Flygmyran Salza - 6 maj 2011 14:46

   Gårdagen var ju ganska så bra... den skrev matte om i sin blogg. Och hon tog en massa bilder också.....   Och idag när vi var ute så tog hon också en mass bilder, men fy sjutton för att vara storstadshund.      Vi tog spårvagnen in till ...

Om Flygmyran....


En Flygmyra är i det här fallet detsamma som en liten piggelin engelsk springerspaniel, egentligen döpt till Salza.

Hon är på väg mot sitt 6:e år, och sprudlar av livslust och energi.

Hon skriver här, lite sporadiskt, om sin vardag.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besökare

räknare

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards